برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران

تزریق منابع صندوق توسعه ملی به بورس قطعی است

تزریق منابع صندوق توسعه ملی به بورس قطعی است عضو شورای عالی بورس از گذراندن مراحل اجرایی تزریق یک درصد منایع صندوق توسعه ملی به بورس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 27
کد خبر: ۶۰۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ درحالی که حدود دو هفته از خبر تزریق یک درصد از صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار می‌گذرد، یکی از اعضای شورای عالی بورس تاکید کرد که این موضوع حتما اجرایی خواهد شد.

 

کاهش‌های پی در پی شاخص بورس مسئولان را بر آن داشت تا تصمیمات مختلفی برای به تعادل رساندن بازار سرمایه اخذ کنند. یکی از این تصمیمات تزریق منابع صندوق توسعه ملی به این بازار بود.

 

در این راستا، چندی پیش حسن قالیباف اصل؛رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد که این سازمان پیگیر نهایی شدن انتقال یک درصد از منابع صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار است و بر این موضوع تاکید کرد که اجرای این مصوبه در شرایط فعلی بازار برای بازارگردانی مداوم همه نماد‌ها و افزایش نقدشوندگی بازار اتفاق بسیار خوبی است.

 

هرچند که رقم دقیق آن هنوز به صورت رسمی اعلام نشده است، اما پیگیری‌های ایسنا از این حکایت داشت که طبق مذاکرات صورت گرفته فعلا قرار است این منابع از حساب‌های ریالی صندوق توسعه ملی نزد بانک‌ها تامین شود و احتمالا نزدیک به ۱۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود. چندی بعد از اعلام خبر مذکور، صندوق توسعه ملی نیز آمادگی خود را برای حمایت از بورس اعلام کرد، اما هنوز خبری از تزریق این منبع نشده است.

 

در این راستا، حسین سلاح ورزی؛ عضو شورای عالی بورس درمورد آخرین وضعیت تزریق یک درصد از منابع صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت بازار، توضیح داد: این طرح هنوز اجرا نشده و درحال طی کردن مراحل اداری است؛ اما به طور قطع اجرا خواهد شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار